BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

29 Jul 2011

jengjalan dengan kengkawan!!!

walaupun tajuknya jengjalan...
tapi nan haddooo je gambar jengjalan nya...
hahahha...
mengmakan ade la...
hahahah....apehal dgn ayat aku ni....
suke nak buat kontroversi basi...
lalalalala....
ni air kakak aku...
nak sangat kan..
pastu sebok mengadu masam...
lalalalala

me....
mocha frape...(ye kot name die macam gitu)
siyes....cam l#h*n?t rasa die....pahit woiiii!!!

muffin....berlagak je tyme sebut 'chocholate muffins' pas tu...tak makan pun....
membazir-membazir...
tak ape....aku tak rasa pape pun...
bukan aku yang bayar....
aku bayar duit tisu je...20sen..kahkahkah

ye kakak aku kalau pergi makan kat mana-mana pun...
gambar die berposing dgn air tak sah kalau tak ade...
(kalau tak ade gamaknya die buat muke mogok kot depan restoran)

kacau lagi kacau....
ko ingat ni kedai mamak ke air gula dok bertakung dekat bawah lagi...
muahahaha....
terima je la yang air ko tu bapakkkk masam!! 

haah kan...
asal ambil gambar je mesti nak vibrate...
ayyooo

bukti vibrate lagi sekali
seolah-olah sedang mengalami gempa tanah ye...

yang ni agak ok....
but kenapa gelappp....
huaaaaa!!!!
penat aku pakai bedak 4kilogram...


yang ini aku punya...
beef spagetti...
sodappp uhhhh!!!!
(tapi tak habis pun)

ni kakak aku punya...
chicken spagetti...
masin la akak oiiii.....
macam mana serve dekat orang ni....
nassib kami ni pelahap...
kalau tak...
maunya buat report ni...

ni namanya smoke chicken with black pepper sauce..

dan ini smoke chicken with BBQ sauce...

kalau da kaki pelahap tu....
makanan tak sedap pun habis kan...
janji perut settle...


p/s:pecah diet aku hoiiii....nanti kalau aku ngadu dekat die mesti kena tegur cam ni...
elok la tu....jgn takut-takut makan tu...tengah boleh makan...hahahahaah....
ok awakkkk!!!!

0 comments:

nyanyi jum!!