BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 Aug 2011

the only one success upload!!

SELAMAT HARI RAYA SEMUA...
MAAF ZAHIR DAN BATIN YE KALAU ADA YANG TERKURANG DAN TERLEBIH TU HARAP DIHALALKAN...:)

pictures raya bakal menyusul!!

no time to waiting all picture loading...
so...
just have to take a suitable time to uploading them..
heheheh...
wait ya...
daa~

29 Aug 2011

hari dah raya!!

asal lah macam tak kena je tajuk ats tu..
hahahah
lantak...
ok...dimulakan dengan senyuman salam mintak penampar...

hehehehe....
muke tak sememeh gile la...
aku buat entry ni sebab nak ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR & BATIN
MOHON DIAMPUNKAN 
SEKIRANYA ADA  
TERLANJUR KATA
TERSALAH KATA
TERSENTUH SANUBARI 
korang-korang semua ok...
0-0 la ok...
bukak buku baru...
harap raya tahun ini memberikan satu kenangan yang tak terhingga buat kalian...
~AMIN~

27 Aug 2011

aku nak!!!

nak satu boleh tak yayang kuh???
nan hadoo je la kan..
ok...(:

kasut raya!!!

esok da 28 haribulan bersamaan dengan 28 ramadhan..
lagi dua hari je nak raya..
tapi aku still tak ada kasut raya..
kalau aku pakai selipar jamban agak-agak cun tak??
hahahaha
aku rasa cun je kot..
hihihi

so esok kawan aku 'anis haryani' ajak aku ke ipoh..
so boleh la aku pergi usha-usha kasut mana yang cun...
aku cadang nak beli wedges la...
colour coklat
nak tambah lagi koleksi kasut-kasut aku
then da alang-alang tu aku nak jugak lah beli sandal satu dua pasang nak bawak g U nanti...
tak ada lah pakai sandal yang sama je nanti kan??
nak shopping dekat merata KL tu jangan mimpi lah..
MAHALLL!!!
so esok nak cari wedges macam ni la...

 cun meletop!!!
nak jugak yang macam ni....
nak jugakk...
aniss!!! esok kita pusing sampai lebam satu ipoh ok..
nak cari yang macam n..ala-ala pun tak apa...
janji warna coklat...
baru la puas aku raya tahun ni...
orang lain raya 30 hari...gempak-gempak punya...
aku terpaksa mendaftarkan diri dekat Universiti Malaya 4 haribulan september...
huhuhuhuh..
raya kat sana lah nampak gayanya....

kedekot taik hidung masin!!

hahahahaha....
tajuk aku kemain marahnya..
hahahaah
saje suka-suka nak buat tajuk gempak-gempak...
kau ade???
hahahahaha
actually aku nak cerita sikit...
petang tadi aku saja menggedik meraban...
duduk mesej 'busuk' aku...


me: 29hb ni bersamaan dgn 30 ramadhan org nak hadiah tau..hehehe
him: puase pun tak penuh..
(kuangjarr...suka hati je...kantoi la wooiitt!!)
me: yg ni tak ada kena mengena dgn puasa la...
him: lalalalala...
me: nak tau!!hehehehe
him: nak ape??
me: hadiah...
him: utk ape??
me: birthday orang la..
him: aik..biar beno..
me: ye...betul...
him: eh...da lama tua da umur tu...
me: mane ade...30 ramadhan ni baru birthday org...yang hari tu ikut kalendar omputih..ni ikut kalendar islam..lagi afdal ikut kalendar islam...ngee..
him: wekhhh....
(oooo....siap la kau!!penat aku tulis panjang-panjang..kau balas tu je!!)
me: kedekot!!
him: lalalala...
me: yela.........tak mintak la....mintak kat org lain lagi bagus..huhhh
him: wekkhhh
me: ktscj!!
him: ape tu??

aku tak balas....biar padan muke die..biar dia fikir sendiri ape benda tu..kikiki..
memang lah kedekot taik hidung masin...ikan masin pun tak ada taik hidung semasin dia..huhhh!!

*
*
*
niat sebenar aku saje nak mengada-ngada je..
hakhakhakhak...
lastnya aku yang sakit hati.. adoii...
ASAMOTE kedekootttt!!!!
 (agaknya macam ni la punya teruk kedekot nye)
tak mau kawan...
nak merajuk la sampai pagi raya..
kesian aku..
sobsobsob );


p/s: untuk pengetahuan semua...
mengikut kalendar islam, aku dilahirkan pada jam 6.14 pagi (tengah azan subuh) 30 ramadhan...
sebab tu la kot nama aku NAJWA FITRIAH yang bermaksud 'bisikan rahsia semulajadiku'

26 Aug 2011

its time for action!!

wahh ayatt kau nyahh!!
kau ade???
nan hadooo...
its time for action doing what??
hahahaha
kemas RUMAH la weyhh!!!
ape tunggu lagi....
rumah da macam sakai aka sarang ular tedung tidur tak bangun-bangun..
hhahahaah
semalam sehari suntuk berhempas pulas mengemas....
dekat 2jam baru settle kemas-kemas,buang sawang-mawang-bawang,habuk-mabuk(sampai terbatuk-batuk),susun atur perabot,sapu lantai,mop lantai and etc.
so setelah settle itu semua,inilah hasil tranformasi rumah kami..ngeee~

 tahun ni tema hijau ye...
dari langsir,orang, kerusi semua hijau....

 ni side adik dayah yang kemas


 ini side kak yong yang kemas...(actually tukang lap kasi kilat semua barang-barang ni)
 ini side aku and adik dayah yang kemas

ini aku yang kemas..
cantik tak??
macam semak je aku tengok..
hahahaha..
lantak....
janji aku kemas...
kau ade???

25 Aug 2011

belajar kawal perasan daripada si lelaki!!

1) Lelaki tidak pernah rasa simpati pada diri mereka sendiri. Kalau mereka putus cinta, tidak pernah terbawa-bawa dan bila bertemu kawan, bertanyakan teman wanitanya,dengan selamba mereka jawab ''Oh, aku dengan dia dah putus.'' Kemudian mereka berlalu minum teh tarik. Berlainan pula dengan gadis. Mereka lebih banyak yang menjawab, ''Tolong, jangan tanya pasal mamat tu lagi!''
2) Lelaki melihat masalah utama ialah kehidupan mereka. Bagaimana nak teruskan kehidupan, nak cari kerja dan sebagainya biarpun hubungan cinta sudah putus. Gadis lebih memikirkan 'hubungan percintaan' mereka yang terputus, kenapa mesti jadi begitu!

3) Pada lelaki ada teman wanita, satu bonus. Gadis pula merasakan mesti ada teman lelaki, kalau tidak hidup tak lengkap.

4) Tanpa teman wanita, lelaki memikirkan tentang kerjaya, sukan, keluar dengan teman dan mendengar muzik.

5) Bila putus cinta, lelaki anggap gadis itu tidak sesuai untuknya dan dia tinggalkan gadis itu untuk cari gadis yang lain.

6) Lelaki tidak suka membincangkan isu peribadi kerana tidak suka merosakkan emosi, hingga ada ungkapan , 'lelaki tidak suka mendengar dan wanita tidak tahu baca peta.'

7) Lelaki berani bersumpah yang mereka tidak kecewa ditinggalkan teman wanita, walhal mereka sebenarnya sedih dan terluka.

8) Lelaki tidak menangis macam budak kecil kerana mereka tidak pernah bersimpati pada perasaan.

9) Lelaki tidak menganggap putus cinta satu trauma atau sejarah sebaliknya gadis merasakan ia trauma dalam hidup mereka.

24 Aug 2011

ujian personaliti anda!!!acewahh...macam nurul syuhada nurul ain punya cara cakap pulakk!!

Pilih corak di bawah yang menggambarkan anda secara tepat/ paling hampir  Pakar psikologi telah mencipta corak2 tersebut. Mereka telah mengujinya di peringkat global, selama beberapa tahun. Terdapat 9 jenis personaliti asas
 
 
 
 
 
 
 =
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
Jawapan:
Dah pilih? Kalau boleh janganlah mengelat ye. Pilih dulu baru baca review tau. Hehehe
(Pilihan no gambar dari kiri ke kanan)
1- Introspektif, Sensitif, Reflektif
Anda dapat memahami diri dan persekitaran anda dengan lebih kerap dan mendalam jika dibandingkan dengan kebanyakan orang lain. Anda bencikan kedangkalan; anda lebih sanggup bersendirian berbanding dengan bercakap perkara remeh. Perhubunan anda dengan rakan-rakan adalah amat intensif; ini memberikan harmoni dan ketenangan dalaman yang mengakibatkan perasaan baik. Anda tidak keberatan bersendirian bagi jangka masa yang panjang; anda jarang berasa bosan.

2- Berdikari, Tak Konvensional, Tak Tersangkut
Anda mengehendaki kehidupan bebas dan tak tersangkut untuk membenarkan anda menentukan arah tuju sendiri. Anda mempunyai kecenderungan seni dalam pekerjaan atau aktiviti riadah. Kadang kala, deskan anda untuk kebebasan menyebabkan anda melakukan perkara yang bertentangan dengan apa yang dijangkakan daripada anda.

3- Dinamik, Aktif, Ekstrovert
Anda rela menerima risiko-risiko tertentu untuk mendapatkan kerja yang menarik dan pelbagai. Sebaliknya, rutin berkecenderungan untuk meninggalkan kesan lumpuh pada diri anda.
Anda suka sekali berupaya memainkan peranan aktif dalam peristiwa dalam hidup anda. Dalam usaha anda yang berkenaan, inisiatif diri sangat nyata.

4- Terus Terang, Seimbang, Harmoni
Anda menghargai gaya natural dan suka perkara yang tak rumit. Orang lain mengagumi anda kerana anda praktikal dan mereka boleh bergantung kepada anda. Anda memberi orang yang rapat dengan anda rasa selamat dan kelapangan. Anda dipersepsikan sebagai orang yang mesra dan insani. Anda menolak segala yang menyilaukan dan lapuk. Anda berkecenderungan untuk berasa skeptik terhadap kehendak trenda fesyen. Bagi anda, pakaian haruslah praktikal dan tampan tanpa menonjol.

5- Profesional, Pragmatik, Yakin Diri
Anda menguasai hidup anda dengan lebih mempercayai usaha sendiri daripada nasib. Anda menyelesaikan masalah dengan ragam yang praktikal dan tak rumit. Anda memandang secara realistik unsur-unsur dalam hidup dan menanganinya tanpa ragu-ragu. Anda diberi banyak tanggungjawab di tempat kerja kerana orang lain boleh bergantung kepada anda.
Kekuatan azam anda yang menonjol menunjukkan sifat keyakinan diri kepada orang lain. Anda tidak berpuas hati sepenuhnya sehingga anda telah mencapai idea-idea anda.

6- Tenang, Berhati-hati, Tak Agresif
Anda mudah berbicara tetapi bersifat berhati-hati. Walaupun anda berkawan dengan mudah anda menikmati persendirian dan kebebasan. Anda suka memencilkan diri dari masa ke masa untuk merenung tentang erti hidup serta menikmati sendirian diri. Anda memerlukan kelapangan, jadi anda berlepas ke tempat bersembunyi yang permai. Namun, anda bukan penyendi. Anda berdamai dengan diri sendiri dan dunia, serta anda menghargai hidup anda dan apa yang ditawarkan oleh dunia ini.

7- Tanpa Bimbang, Berkelakar, Riang
Anda suka hidup yang bebas dan spontan. Anda cuba menikmati hidup anda dengan sepunuhnya mengikut motto: "Anda cuma hidup sekali."
Anda bersifat ingin tahu dan terbuka kepada segala yang baru; anda memajukan diri atas perubahan. Tiada yang lebih buruk daripada rasa diikat. Anda mengalami persekitaran sebagai sesuatu yang versatil dan sering menakjubkan.

8- Romantis, Pelamun, Beremosi
Anda seorang yang sensitif. Anda enggan memandang dari segi rasional dan waras sahaja. Perasaan anda membawa erti yang sama penting. Anda berpendapat bahawa harapan adalah penting dalam hidup.
Anda menolak orang yang mencaci romantisme dan hanya dipandukan oleh rasionaliti. Anda tidak membenarkan sebarang kongkongan terhadap variasi perasaan hati dan emosi anda.

9- Analitik, Amanah, Keyakinan Kendiri
Perasaan halus anda bermutu tinggi dan tahan lama. Akibatnya, anda suka mengelilingi diri dengan "permata-permata" yang anda temui sendiri apabila orang lain terlepas perhatian.
Justeru itu, kebudayaan memainkan peranan khas dalam hidup anda. Anda telah menjumpai gaya peribadi sendiri, yang tampan dan ekskusif - serta bebas daripada olahan fesyen. Kehidupan anda adalah berlandaskan ideal diri iaitu kesukaan yang beradab. Anda menghargai sesuatu tahap kebudayaan daripada orang yang anda berkawan.

pizza hut...berbuka puasa...

kualiti gambar tak berapa nak cantik..
sebab terdapat lampu yang berwarna merah yang sangat besar diatas kepala kami...
jadi muka semua jadi merah..
terima kasihh!!

hampeh la yong!!
ko ambil gambar aku tengah tak sememehh!!
now turn ko k...
lalalala...
jangan salahkan aku...
salah kan adik ko..
hahahahaha....
ok nyah....
ko buat ape tu nyah oii..
orang tak habis tekan lagi ko da nak bergerakk...
adoyaiii...
alolololo..
tomei nye yak...
tau la da kurus..
senyum pun lain macam dah!!
hahahaha

gambar-gambar lain tak dapat nak diambil sebab semuanya tengah lapar kebulur...
soi semua tengah concentrate MAKAN!!

saya sukerr!!

baju raya ada siap...
meletop ohh!!!
so hari ni nak pergi merendek cari shawl pulakk!!
semalam dah pergi usha pashmina..
so hari ni kira deal la pashmina tu...
memang ngam dengan warna baju raya...
tahun ni tema
'HIJAU LUMUT'
kain dibeli: di MEDAN, INDONESIA
dipilih coraknya: oleh NOR HIDAYAH & NAJWA FITRIAH
dipersetujui pilihannya: oleh PUAN NOR AZIZAH
dibayar(sudah semestinya): ENCIK MOHAMAD HASHIM
pengangkutan: oleh ENCIK KASSIM (Indonesia mari!!)

16 Aug 2011

soalan cepu mas....hahaha!!!

jawab jangan tak jawab!!!
Ujian Dementia
Betapa cekapnya anda!!

Di bawah ada ( 4 ) soalan dan satu soalan bonus. Anda perlu menjawab dengan pantas. Anda tidak boleh mengambil masa, perlu menjawabnya segera. OK?


Mari cuba, lihat sendiri berapa pantas dan hebatnya diri anda......



Ready? GO!!! (lihat bawah)

Soalan Pertama:

Anda menyertai perlumbaan. Anda mengejar dan memotong orang yang kedua. Sekarang Anda ditempat yang ke berapa?





~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~





Jawapan: Jika jawapan anda tempat yang pertama, sudah tentu jawapan anda salah! Jika anda memotong orang kedua sudah tentu anda mengambil tempatnya, tempat kedua!

Cuba jangan lihat atas semula untuk soalan seterus. Sekarang jawab soalan kedua, tetapi jangan ambil terlalu banyak masa seperti soalan pertama OK ?




Soalan Kedua:
Jika anda memotong tempat orang yang terakhir, jadi anda di tempat...? (lihat bawah)



~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~





Jawapan: Jika jawapan anda tempat kedua terakhir, anda salah lagi.. siapakah yang terakhir, bagaimana anda boleh memotong orang yang terakhir?


Adakah anda pantas dan cerdik, tidak begitu rupanya.?






Soalan Ketiga:
Soalan kira-kira bermuslihat! Perhatian: Ini mesti dilakukan tanpa menggunakan fikiran sahaja . Jangan guna kertas dan pensil atau mesen kira-kira. Cuba lah....



Ambil 1000 dan campur 40 . Sekarang campur lagi 1000 . Campur lagi 30 .... Campur lagi 1000 . Campur lagi 20 .... Campur lagi 1000 . Campur lagi 10 ... Berapa kah jumlah semua?


Lihat bawah untuk ...jawapan.. ..









~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~


Adakah jawapan anda 5000 ?

Jawapan sebanar adalah 4100.



Jika anda tak percaya gunakan mesen kira-kira.! Mungkin ini bukan hari anda kan ? Mungkin anda boleh jawab soalan yang akhir ini dengan betul ... Cuba .



Soalan keempat:

Bapa Mary ada seramai lima orang anak gadis: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4. Nono. Apakah nama anak gadisnya yang terakhir?







~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~

Adakah jawapan anda Nunu? Salah! sudah tentu Salah.
Namanya Mary. Baca semula soalan!



Okay, cuba jawab soalan bonus:

S orang bisu pergi ke mini-market untuk membeli sebatang berus gigi. Dengan mengayakan lakunan memberus gigi ia berjaya menerangkan hasratnya kepada pekedai dan ia berjaya membeli berus gigi itu.

Seterusnya, seorang buta pergi ke mini-market, untuk membeli cermin mata hitam, bagaimaa dia menerangkan kepada pekedai itu hasratnya. ...?








~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~




Dia hanya membuka mulutnya dan menyebut apa yang dihajati

Mudah sahaja.

pantun before and after 'married'

Before marriage.
Darling here.. darling there...
After marriage.
Baling here... baling there..

Before marriage.
I die for you. . .
After marriage.
'You die, up to you. '
Lagi lama married.
You die I help you!

Before marriage.
You go anywhere. . I follow you.
After marriage. .
You go anywhere. . up to you .
Lagi lama married.
You go anywhere, better u got lost!!

Before wedding
you are my heart, you are my love'
After wedding
'you get on my nerves.

Before wedding
'you are sweet and kind just like Cinderella'
After wedding
'you are worse than godzila'

Before wedding
Roses are red, violets are blue. Like it or not, I'm with you
After wedding
Roses are dead, I am blue. You get on my head, I sue you!

Before wedding
Every makan he brings you to Shangri-La
After wedding
You want to go, he says you wait-la!

Before wedding
She looks like Anita Sarawak
After wedding
Don't know whether katak or pontianak

14 Aug 2011

weyhhhh...kenapa??

hari-hari puasa sebelum ni yang sangat panas dan terikk
aku tak pulak rasa seteruk macam ni....
dahaga weyhh!!!
tahap hardcorenye ni...
guling-guling da ni...
haiyooooo....
ini hali hujan tarak panas pulak dahaga...
adakah sebab tengok air hujan mencurah-curah ke bumi yang mengakibatkan tekak ku kepingin air yang sejuk???
(wahhhh memang puitis da ni...)
da la weyhhh..
nak bagitahu ini je pun...
jangan marah nokkk oi....
kuikuikui!!


p/s:jum buat sirap bandung the mabelessss jum....wachaa!!!

just choose which one u wish..hahahah



11 Aug 2011

menu for today!!!

hari ini makanan semuanya beli ye puan-puan tuan-tuan semue....
sebabnya..dah tak sempat nak masak sebab hari ini hari yang paling huru-hara...
pekerja cuti dan sorang lagi tibe-tibe pulak mintak cuti sebab semput(katanya)
so muka aku ni la yang kena bukak kedai yang bapak banyak barang tu sorang-sorang...
can u guyss imagine that!!
huhuhuhuhu.....
ketibas weyhh....
so menunya dibeli di bazar ramadhan yang terdekat ye....
me: nasi ayam/kebab ayam madu
kakyong:nasi ayam/bihun sup habuna
nani: nasi ayam/roti sosej
izzati:nasi ayam/roti sosej
ibu:nasi tomato
air:kelapa asli dan pepsi blue bulu-bulu...
hahahahaha...
opssss tak lupa jugak..
agar-agar epal dan selasih...
gempak!!
kopak jugak la poket tigapuloh hinggit....
ok da....
nak mamam..ekekekek

oh teringinnya!!

aku sekarang ni tengah kempunan/mengindam(oppss) biskut aiskrim la....
korang tahu tak biskut aiskrim yang mana satu yang aku beria kempunan ni....
 biskut yang kecik-kecik tu haa....
yang manis-manis and like cute-cute tu...
mesti dekat kepala hotak korang duk pusing-pusing pikir..
yang mana satu kan??
and mesti ada jugak yang terlintas pikir biskut aiskrim yang ini
bukan yang ini aku kempunan...
yang ini buat ape....
aku pun tahu buat...
so buang la bayangan biskut aiskrim yang ini dari kepala hotak korang tu...
bayangkan biskut aiskrim yang lain pulakk...
yang ini???
bukan!!!!!
yang ini aiskrim gaul dengan biskut....
aku tak nak....!!!
yang ini pun bukan!!!!
yang ini orang panggil aiskrim goreng..
aku nak biskut aiskrimmmmm!!!!!
yang ini memang lagi tak lah kan....
yang ini adik aku umur 2bulan setengah pun boleh buat sendiri...
hahahahah....
bislut aiskrim yang aku maksud kan.....
adalah.................
yang ini.....................
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
tarraaa!!!!

huhuhuhuhu....
yang ini baru lah betul.....
wowww!!!!
terliur aku weyhhh korang bulan-bulan puasa ni....
huhuhuhu....
mana nak cari haa biskut ni???
lama dah tak nampak orang jual biskut aiskrim ni....
selalunya orang yang jual kacang putih ade je jual biskut ni...
tapi sekarang tak ada lah pulakkk....
tu yang aku meroyan duk kempunan benda ni...
hahahahaha :-P
dulu kan time aku kecik-kecik cam gini haa...
gambar dicuri dari entry ini...once-upon-time!!hehehe...

aku selalu sangat makan benda alah ni....
kalau boleh satu bungkus tu aku sorang je yang lahap...
ekekeke.....
gila ko orang....
sedapppp!!!!
mesti la habis.....
aku kalau makan benda ni ak makan yang topping atas die tu je..biskut die aku bunag....hahaha(ni zaman kecik-kecik dulu)
sekarang kalau dapat jumpa balik la biskut ni..
mau nye lapanpulohbijik sekali aku sumbat dalam mulut ni ha....
hahahaha....aku memang gelojoh pun....
kenapa nak heran pulak..
lalalala!!!
so siapa-siapa yang ade info mana aku nak dapat biskut aiskrim da cute-cute one TOLONG bagitahu aku dengan kadar yang segera ok!!
A.S.A.P











gambar sekadar hiasan..
saje nak bagi korang terliur....
lalalalala....
sedapkan.....yum-yum-yum!!!

7 Aug 2011

betina....can u please stay away from my life!!!

aku mintak ko satu je....
pergi la jauhkan diri ko dari hidup aku....
sebelum aku jauhkan ko dgn cara kasar..
haaa hambik!!!
kang lagi haru ko rasa...
so..
pikir-pikirkan
aku bagi masa 4saat...
1...
2....
3.....
4......
bye!!

4 Aug 2011

saje suke-suke....

orang lain aku letak dialog-dialog...
aku pun nak try test cuba letak jugak lah...
so ceritanya macam ni....
lepas berbuka je tadi aku pun 'sms' la die...

aku     : udah2...smyg
dia      : ye. dh lme bnti. nk isap okok jap :D
aku     : brani isap2 rkok
dia      : blh x
aku     : x...jgn ngade
dia      : hehe. x3 i gurau j sumpah
aku     : brani la...i tau you merokok siap
dia      : x3 i xisap pun
aku     :bagus2...

tau pun...nak sangat merokok-merokok...ape kejadah nya best rokok tu?? daripada bakar rokok tu baik kunyah je sampai lumat...lagi sedap....

korang-korang semua baik lelaki or perempuan yang memang perokok tu..
bawak-bawaklah berhenti...bahaya rokok ni....duk bakar paru-paru korang tu...
penat je syarikat rokok tu pergi letak gambar-gambar yang menggelikan tu..yakksss...
tapi korang duk hisap rokok jugak lagi...aiissshhh...suke hati korang lah....


baik korang beli banyak-banyak then bakar banyak-banyak...
buat macam ni haa....
cepat sikit mamposs!!!


nyanyi jum!!