BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 Apr 2011

saya jumpa balik kawan baik saya zaman sekolah rendah dulu.......horaryyyy

nama dia ni nabihah zainal abidin...
die sangat suka gelak...
dats y muke die dari dulu sampai sekarang still maintain...
jelez ouhh aku kat ko....
aku ni da nampak tua sangat da...
kitorang start jumpe balik ni sebab die add aku kat fb...
kalau die tak add...mmg sampai sekarang la tak jumpe...
thnx la kat ko sebab still ingat muke aku yang tak comel langsung ni..huhuhu

so...inilah die nabihahhhhhh!!!!
comel kan???biasa...kawan aku semue comel...hahahaha

p/s:siapa kenal die....angkat tangan macam saya!!!

29 Apr 2011

ye saya minah jiwang hari ni!!

rini punya lah bosan duduk rumah...
so aku pun merajinkan lah diri pergi kedai mak aku...
kunun nye macam nak g tolong la kan...
tapi harammm!!!
duduk situ wat semak alam je...
siap perasan tangkap-tangkap gambar sendiri lak tu...
heeiiii minachi betul...
perasan gaban la...
da la pakai baju bunga-bunga...
shawl pun ade bunga...
so hari ni saya gelarkan hari jiwang semalaya...
ekekekeke...
eh...bukan semalaya pun...
aku sorang je yang jiwang....
so ini lah die beberapa gambar minah jiwang yang diambil ketika beliau sedang perasan diri lawa sangat...!!!

belum pergi kedai lagi da perasann....ish3...
see....i have a big flower....jiwang kan3??
ye...tyme ni ibu sedang sebok melayan customer...yang aku pulak...
sebok jugak nak tangkap gambar celah-celah bedah tu jugak...
ahhhh...ade aku kesah...kn3???

p/s:jangan la jadi kuat perasan macam aku ni...sakit jiwa orang tengok...
sian kawan-kawan aku dapat kawan macam aku ni...

28 Apr 2011

picture edisi mantap!!

today is thursday!!!
semue tau la rini hari khamis....
adoiiii la...
28/4/2011...tarikh paling aku tak boleh lupe la...
seronok sangat dapat jumpe kawan-kawan....
rindu sangat-sangat...
alang-alang hari ni ade hari anugerah cemerlang dekat sekolah...
so aku ambil lah peluang ni utk melempiaskan rasa rindu tu kat korang semue....
siyesly...
mmg rindu tahap gaban la kat korang...
but still sedih sebab tak dapat jumpe semue...
kalau dapat jumpa semue...
aku confirm kilat sabung-menyabung dengar hilai tawa kitorang
(mak aihh...mcm pontianak lah pulak)
so disini aku taruhlah beberapa keping gambar kitorang kat sekolah tadi...
(sape2 nak curi amik je la...tp kawan-kawan aku je boleh amik...lain boleh blahhh)




 miss u both...muahhhxx
 my besties...yong and jihan...
 my sayang....
 my double sayangss...
 with makcik gedik...hahaha
 ye...terserlah ke'gemuk'kan saya ketika ini...
 pelajar cemerlang woohhh....ke???
 muke teruje macam tu lah...teruja tak aku???
yeeeahhhh!!!kami cemerlang....padahal....harammm

p/s:nasiblah aku punye result boleh-boleh tahan...kalau tak...mana lah aku nak sambung belajar...
teringat ayat cikgu fadhilah
'belajar elok-elok kome...pasni tak ade tingkatan 7 da...ni je la last'
huhuuhu....

26 Apr 2011

ok....sambungan pasal describe kawan2 aku...

ok...
name minah ni norfarahana binti zolkafli...
aku kenal die ni masa aku dekat PLKN...
mulenye aku sampai sana...aku tak rapat pun ngan die ni...
aku geng lain...die geng lain...
ntah mcm mane geng aku gaduh ngan geng sengal....
then ntah macam mana lah dorang boleh combine group...
ahhh...aku malas da la nak join dorang...
aku bukan jenis gedik-gedik,ngumpat-ngumpat,sound-sound orang,thegeh-hegeh tayang muke depan budak laki...(ehh...da la 2...)
so aku pun wat hal aku sendiri je la...
lame-lame 2 aku ter'rapat' la dengan minah kenitt ni...hahaha
syok kot dapat kawan dengan die ni....
kitorang aman damai je...
tak ade kacau orang pun..
tp ntah la....
tibe-tibe ade plak yang tak puas hati tgk kitorang ni aman je kot...
tibe-tibe la geng gedik ni cari pasal dengan aku...
aku tak kesah pun...paling habis aku buat muke sadin je...
lantak korang la...
janji aku tak kacau korang...
ade ke patot...si hanna ni pakai bedak compact pun kena perli dengan si polan ni...
die cakap camni
'eleh pakai bedak 2 macam la lawa sangat'
then aku geram la kan....
pehal tibe-tibe cari pasal...
aku perli la balik...
at least pakai lawa la jugakk...
dari kau...pakai bedak ape pun tak kan putih...
da macam anak indu muallaf..
hambik kau...nak sangat kan...
agaknye dorang ni jelez kot sebab kitorang ni agak fofular lah...
(popular ke???aiihhh...tolong la...)
nasib baik lah kiorang ni sabar...
lau tak da lama ca alif bott.... dari PLKN 2...
ntah ape-ape je...
dapat pulak jumpe beruk-beruk jakun 2...aiihhh
tapi yang pasti...
aku and hanna maintain je wat tak tahu...
lame-lame dorang da boring nak cakap-cakap pasal kitorang...
aku tak kesah la...
janji aku and hanna aman disamping yang tersayang...
wahhh ayat...amik kau...
ok la....ni da tersasar cerita ni...
minah ni...siyes aku cakap...
memang kecik molek je...
lau jalan dengan aku...
had bahu aku je...(dalam ayat lain..nak bagitahu yang aku ni agak tinggi la)
die ni minat sangat kat artis-artis korea...]
habis smue yang pasal korea...smue die tahu...
tak payah pening-pening
tanya je die...everythings are inside her mind...
die dekat PLKN memang popular lah...
semue dok minat die(aku tumpang populariti die je...ekekeke)
tapi yang best nye die ni...
die humble je..
walaupun berduyun-duyun wira syok dekat die...
die relax+senyap je...
tak la macam geng 2...
baru sorang dua celah gigi...
da kecoh...
satu kem tau...
lastnye putus/gaduh...
nangis...
arrgghhhh...lantak korang la...
pasal laki pun nak nangis...pe barang weyhhh...
habis je PLKN aku and hanna sambung study kat form 6(form 6 je...sian kami...tak pandai pun)
ok la...setakat itu je dulu...
banyak kerja nak kena buat ni....
chow dulu ye...

p/s:hanna...ingat tak tyme kite bantai baju punjab budak-budak indian....siap 'tambi' lagi...ko sebijik macam cina muallaf...hahahaha...aku da macam auntie jual capati...hahahaha
hanna ni single lagi k...sape-sape nak kenal....boley bagitahu aku....
next entry aku describe yana si ipin pulak k...




yeaaahhhh!!!!

Tahniah! Anda telah berjaya dipanggil temuduga ke program berikut:
Nama
:
Najwa Fitriah Binti Mohamad Hashim
Alamat
:
Lot 5222, Batu 30, Jalan Ipoh 
33000 Kuala Kangsar
PERAK
Program Pengajian 1
:
MP04 - Kaunseling#(UM)
Sila klik untuk melihat surat panggilan temuduga 
Program Sarjana Muda Kaunseling 


aku teruja kot....
tak tahu nak cakap apa.....
             omg!!!!!
ape nak cakap ni...ape-ape
ahh!!!tak payah cakap ape2
         diam je!!!!
STUDY2....BACE JE LA APE YANG PATOT...

25 Apr 2011

saje nak describe kawan aku...ko hadoo???

ok...
nama si minachi ni
nur farhana hanis binti aziman
sangat talkative (but not with strangers)
tahap ketawa die....11/10....
sangat gempak rite???
pada mulanya aku fikir die ni sangat-sangatlah sombong...
yela die ni dulu budak science...aku ni budak akaun...
so kitaorang mmg tak sebulu dulu...
sekarang da main tukar-tukar bulu da...
(aiippp...jangan fikir bukan-bukan aaa...amboi korang)
dulu time lower six...
aku penah jatuhkan motor die...alamakkkk!!!!
side mirror die cabut la pulak....
huhuhuhu...takkkooottttttt!!!
tapi mcm besa la....aku wat muke tak bersalah je....
siap cakap camni...
'tak pe...nanti ak bayo...ckp je bape...'
hahahaha....
die plak nak tunjuk lagak jugak kot time 2...die jawab...
'tak pe....sikit je...'
so aku pun sambung la pulas minyak moto aku...
kelakar tak hingat....!!!
sampai la sekarang aku tak bayar pun duit side mirror die 2...
hahahahaahha
sebab aku da melarikan diri jauhhhh...
nun di PLKN....
so kepada yong....
aku mintak ampun la coz aku buat side mirror ko cabut...
ganas gak aku kan...
pas PLKN aku tak ingat da macam mana kita boleh jadi sangat-sangat rapat....
aku suka sangat dapat kawan macam ko....
thanx  1000 times!!!
tak ade perkataan yang boley aku gambarkan yang aku sangat-sangat bersyukur dapat kawan macam ko...
mana ade kawan aku yang lain punya gelak setanding dengan gelak aku...
hheiii....gegar 6 atas 1....
ingat tak...
cikgu fauziah panggil kita ape...
aku~terjah 1
ko~terjah 2
mana tak nye...
gelak main terjah je...
tak de salam...tak de mukadimah...
main langgar je...
friend....i love you...

p/s:saja je aku nak menceritakan sedikit sebanyak tentang kawan-kawan aku...opsss...lupa nak bagitahu dekat atas tadi...si minachi ni da taken ok...

~entri pasni aku akan ceritakan pasal hanna si budak kenittt ok...



jelajah mencari kasut.....

wahhh....penat la rini mengukur jalan sehari suntuk....
nasib baik lah si anis(kawan aku la) baik hati....
sudi jugak die bawak aku pusing-pusing 1 malaya mencari kasut...
ntah ape-ape je....
lastnye kasut yang dibeli tak la gempak or mahal mane pun...
(cukup la kot utk bajet orang yang tak de keje cari keje mcm aku ni kan)

actually today agak penat...
tapi balik-balik je tadi terus bukak blog...
cadangnye nak masuk kan pix...
tibe-tibe...
ternampak entri si blogger My Lovely Blog...
aku tak sangka yang dia ade buat contest utk followers die yang ke-100....
and aku tak sangka and tak perasan yang aku ni followers die yang ke-100...
wahhh....macam.....tak tahu la nak cakap camne...ni die nye entri...

Salam,

As i mention before, kita ada contest dulu..kan..berbulan2 contest ni berjalan..lama nya nak ke sampai follower yang ke 100 hehe...so kepada purplegurlz_najwa.. sila tinggalkan alamat dan ctc number untuk pengurusan hadiah....

dan jugak kita akan pilih sorang lagi ialah Areleez ..dia follow blog kita sampai dua kali hehe...so tinggalkan add dan ctc number...

kita mungkin akan uruskan hadiah lambat sket la..sebabnya this week...kita akan ikut hubby gi Outstation..minggu ni balik kg...pastu minggu depan kita akan settlekan...ok...guys ..sori ye lambat sket

sape sangkakan aku boleh jadi followers ke-100 die...
terujeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

haahahhahaha...ok2...back to da first point...
actually ak nk masukkn pix semasa aktiviti mengukur jalan tadi....
walaupun pix nye xbyk (segan nak amik gambar depan org)
tapi...jadi la...
daripada tak de...
punya lah segan....amik gambar kat basement je...hahaha
versi gelap....
yeahhh...versi terang...hahahaah...tp muke aku tetap mcm 2...
tak kreatif langsung..hahaha
ye....ni kes perasan ye...
sebab tak ada orang je ni...
kalau tak...da lama...cabooottttttt!!!!
hahahaha

p/s:thnx ye buat anis haryani baddri hussin....anda gempak...
jgn bagitahu sape-sape kes @$^*%#$ hilang 2....
rahsia kita berdua...ekekeke

24 Apr 2011

yeeeaaaahhhhhh!!!!!!salma menang lagi!!!!!!

love u la salma....
u are the great-great singer!!!
ur voice memang dapat kalahkan Lan...
so mantap....
i loooiiikkkeeee!!!!
muahhhh2 kt pp salma....
luv u....
luv ur voice damn2 much!!
arrrgggghhh...senang2...luv u both la...
ur guyss mantapppp!!!!!!!

p/s:sorry terlebih gedik...aku teruja sgt kalau lepas tgk mentor kump.B

aiiisssshhhh...pe nk jadi la....

hujan...
hujan...
hujan...
hujan...
disebab kn hujan la aku tak bley keluar tau tak....
eh tak baekk....macam menyalahkan takdir pulak...huuhuhu
tak3....soryyy....
ala ibu...pinjam la keretamu yg cantik bangat 2...
nak g jalan-jalan....pleaseeee....
ibu g la naik kereta suami tersayang mu itu....
anakmu yang comel ni nak pinjam keretamu...
ibu isi minyak penuh-penuh...
then pass da key 2 me....
let me do what i want to do....(ayat tak boley blah)
agak-agak minyak da tingtong...
pandai la saya balik nanti...
ok3???(dengan pandangan+mata yang bling2...)
bernas tak idea saya???
nak jugak...nak jugak...


p/s:to mr.A...cpt la beli POLO....nak ronde-ronde

23 Apr 2011



Tengku Aqilah, seorang anak yang di sisih oleh bapa kandungnya sendiri. Kecetekan iman Tengku Hisham menyebabkan beliau menyalahkan anak bongsunya sebagai punca kematiaan isterinya. Selama 13 tahun Tengku Aqilah hidup di perantauan membina kehidupannya sendiri. Selepas tamat belajar Tengku Aqilah berhajat untuk kembali semula ke pangkuan keluarganya namun kepulangannya itu telah membuka tirai luka dalam hidupnya.
Tengku Natasha yang tidak pernah padam api dendam terhadap adiknya, telah menggunakan tiket sebagai anak kesayangan Tengku Hisham, memperlekehkan Tengku Aqilah dengan memberikan Tengku Aqilah jawatan sebagai seorang penyambut tetamu merangkap tea lady di Syarikat milik keluarga mereka. Demi untuk menagih kasih seorang bapa Tengku Aqilah akur jua.
Tengku Ryan Ameer, jejaka tampan kacukan Inggeris melayu itu begitu angkuh dan sombong, di tambah pula dengan kedudukan bapanya, Tengku Hashim sebagai pemegang syer terbesar diSyarikat Megah Holdings. Kehadiran Tengku Aqilah di Syarikat itu begitu menjengkelkannya, sehinggakan mereka tidak boleh langsung bertembung muka pasti perang mulut akan meletus. Tengku Aqilah sedar di mata Tengku Ryan Ameer begitu membara api kebenciaan terhadap dirinya.

p/s:korang try la layan novel ni....msti tangkap leleh air mate je...hahaahah

jum kita layan novel....

Sinopsis :

Dia hadir waktu aku sudah bergelar tunang orang. Awal-awalnya, aku fikir hanya biasa-biasa saja, tetapi pada hujung-hujungnya, aku tahu semua itu bukan lagi sekadar biasa-biasa saja. Sudah menjadi sangat-sanggat luar biasa.

Aduhai… Kenapa dia macam syok sahaja dekat aku? Selalu buat benda-benda yang tidak aku jangkakan. Atau aku yang terlebih syok dekat dia? Kalau betul, apa yang harus aku lakukan? Minta putuskan tali pertunangan? atau aku kena lari bersama dengan si dia.

"Degil sangat ni kenapa? Nasib baik awak jauh."

"Kalau dekat kenapa?"

"Saya cium awak!"

"Encik nak ke cium saya ni. Kan saya kuli encik. Lalu ke encik cium saya?" Aku buat-buat gelak walaupun aku tak ada mood langsung nak gelak.

"Awak berani cakap macam tu sebab kita jauh. Kalau dekat nak cakap dengan awak pun susah. Betullah kata orang, bila jauh dirindu!"

"Eh! Tolong sikit. Siapa yang rindukan encik. Tak nak saya rindukan encik tu!" Cepat saja aku nafikannya.

"Betul? Betul tak rindukan saya?"

Aku diam. Tak boleh nak jawab. Sebab memang betul aku rindukan dia. RINDU GILA!
Bila Hati Kata Sayang

Akan tetapi, bolehkah aku terus-terusan merindui dia? Bolehkah aku jatuh cinta kepadanya sedangkan aku tahu, semuanya sudah benar-benar terlambat.

22 Apr 2011

cerita lawak guling-guling

Cerita Lawak/ lucu 1: Bapa
Man: Bapa aku hebat. Dia polis. Semua orang takut ngan dia.
Ali: Eleh, bapa aku lagi terer. Kalau dia suruh orang tunduk, mesti orang tu tunduk.
Man: Wow! Bapa kau keja apa?
Ali: Tukang gunting rambut.

Cerita Lawak/ lucu 2: Bahasa Inggeris

Ayah: Apasal B.I kamu nie asyik dapat kosong jer...! Apasal hah?
Anak: Eh, ayah! Tu bukan kosong. Tadi cikgu adik dah kasi bintang banyak kat bebudak lain. Ada dapat 5 bintang la, 4 bintang la. Bila giliran adik jer, bintang dah abis. Sebab tu cikgu bagi kat adik bulan.

Cerita Lawak/ Lucu 3: Sudu
Doktor: Encik kena ambil 3 sudu ubat ni setiap hari.
Pesakit: Eh! tak boleh la doktor.
Doktor: Kenapa?
Pesakit: Rumah saya ada dua sudu jer.

Cerita Lawak/ Lucu 4: Mayat

Cikgu: Hasan,sambungkan 2 ayat ini menjadi satu. 'Ali menaiki basikal ke sekolah. Ali ternampak mayat.'
Hasan: Ali ternampak mayat menaiki basikal ke sekolah.

Cerita Lawak/Lucu 5: Tiru
Cikgu: Encik,anak awak didapati meniru Ali dalam exam.
Bapa: Apa bukti awak?
Cikgu: Encik tengok soalan nombor 4 nie. Siapakah menemui Pulau Pinang? Seman tulis "Saya tak tahu"dan anak encik tulis "Kalau engkau tak tahu, aku lagi la tak tahu".

Cerita Lawak/ Lucu 6: Makan

cA: dari pagi tadi aku makan tak kenyang2 je?
cB: kau makan ape?
cA: makan angin...............................

kesakitan ke'pinggang'an

addoooiiiii....sakit gila pinggang aku ni...
ni adik dayah punya kerja la...
bukan nak tolong...siap tengok lagi....
boleh plak die wat sadin-madin je...
terkial-kial aku nak selamatkan motor 2....
nasib lah baik aku ni hebadddd!!!
kalau tak dengan aku,aku jalan,masuk dalam air....
hujan pulak boleh tahan lebat hari ni....
mau terbang semua benda....
today punya cerita is..........
dont know la friend.....
nothing to story....
sebab hidup aku ini sangat membosankan....
so kalau aku cerita nanti sian plak dekat korang......
dengan korang-korang boring.....huhuhuhuhuh.....
kepada kawan-kawanku.....
aku rindu dekat korang...jum la jumpa hari anugerah nanti.....
semua wajib turun padang.....
pllllllzzzzzzzzzzzzzzz......
ni titah dari
DYMM Tuan Puteri Najwa Fitriah Ibni Sultan Al-mizan.....
kan da start aku punya cerita mengarut yang tahyul.....
sudah2....



~THE END~

p/s:muahhhhhhhxxxx kt pipi korang!!!(orang yang aku sayang je ok)  


21 Apr 2011

ari paling bosan in da worldd........

kul 5.30 ak da bgun....
terkebil-kebil xtau nk wat pe...
smbil nk tggu azan subuh main golek2 ats katil....
lastnye terus ak terlelap blik...
haaa...amik kununnye nk tggu azan sbuh...
bukak2 mate da kul 7.....
azan ntah kemane,subuh pun leboh....hahahaha
2 la nmenye muslim sejati...hahahaha
bgun je terus usha nset then tunaikn jnji kt seseorg 
taip smthing.....then send.............
pas2 terus bgun mandy......wahhhhh bru la freshhh....
sttle je mandy ibu suh antar pkeje gedik die 2 ke kedai....ceiiittt....
ang xde kaki ke nk g sendiri....gedik la.....
ko pk ak driver ang ke....
hbs antar je die....
go back 2 da home....
trus mengadap FB plus blog....
then boring nye psl...
kuarlah post yg ntha pape ni....
baik xpyh tulis pun xpe...hahahahaaa

hahahahah...i lllooooiiiiiikkkeeeeee!!!!!!

19 Apr 2011

inilah 'seni' berfoto...muahahahaaha

inilah aktiviti sy bile sy berasa diri sedang boring ye...
hrp mklum...sy mmg ske perasan sorg2...hahahaha...
tau xpe...

ini masih waras....
mud gile xcoming lg...
p/s:jhnm spek ayh ak kejekn....sory ayh.....ampunkn daku...

 ok...boring da coming...!!!!!
ade mcm 'the rock' x???
tp versi cute...hahahaha
pasan nye...kikikikikih

 mcm cacat kn???hahahaha
 ni la stail model lubang idung....
sape2 nk mnuntut sbulan rm500...
 ntah...ntah...ntah...
 awak mushuk....
ni la bdk cute...hahahah
spe sokong sila agkt tgn mcm sy...!!!!!!

p/s:don't try this at home...mekaseehhhh

like2...!!!

tutorial cara pkai shawl plg senang!!

cara ni senang saja. tapi ramai juga yg tak pernah cuba kan.
1. letakkan shawl eksklusif di atas kepala. satu bahagian lebih panjang, dan bahagian lagi satu lebih pendek. Pinkan di bawah dagu. Tak perlu lipat dulu bahagian muka sebelum pin.
2. Bahagian yang panajng dililit ke belakang, dah dibawa ke pipi kiri. Ambil satu pin jarum peniti, dan pinkan ke pipi.
3. Boleh juga ditambah dengan aksesori sepit mcm Yan.
4. bahagian yg pendek di bawa ke bahu arah bertentangan, dan di pinkan. Kemas-kemaskan sedikit ketika pin.
5. Dah siap! cantik tak?

saya shukerr...saya shukerr!!!!

sejak 2 menjak ni....keje ak asyik ajar org wt blog je...hahahahha
org yg xde blog pun ak pakse suh wat....kejam x ak...hahahaha
bru la gmpk...ak suke...ak suke...dorg semue dgr ckp...
haiiippp....wat leklok...cikgu mrh nti...hahahaha

ni anak murid sy plg lmbt...hahahaha...
sory bro...ko nye kejap dekat stgh jam ckgu tggu....
kematu punggong ak....hahahaha

ank murid ak yg ni...da pandaii...
bgus2...well done...
upah ckgu mne???
hahahaha

ank murid ak yg ni kuat beno merampus nye...hahahaha
hahahaha....nk keje cpt je yak...
sabo je la k.niz oi...hahaha

p/s:korg jgn xtau...gji ak duk ajo dorg ni rm500 sebulan...hahahaha

18 Apr 2011

padan muko!!!


Nak kesian pun tak boleh. Kalau dah kena panggil ke mahkamah, kenalah pandai cipta masa untuk hadirkan diri. Sayangnya Memey dan Norman seolah-olah tidak menghormati mahkamah dengan memberikan alasan yang tidak munasabah. Akibatnya, waran tangkap telah dikeluarkan untuk pasangan merpati sejoli ini.
Menurut peguam mereka berdua, Norman tidak dapat hadir kerana sakit manakala Memey tidak dapat hadir kerana berada di luar kawasan. Tapi masalahnya pihak Norman tidak dapat menunjukkan sijil sakit seperti yang diclaim.
Hakim Syarie Salehan Yatim mengeluarkan waran tangkap tersebut selepas mendapati penjelasan yang diberikan mengenai ketidakhadiran pelakon berkenaan adalah tidak munasabah. Pengajarannya di sini ialah, jangan main-main kalau kena panggil pergi mahkamah. Kang tak pasal-pasal dapat waran tangkap. Tak gitu?
Semoga Norman dan Memey hadir ke mahkamah selepas ini. Jangan sampai kena heret pulak.

si rebe!!!

rebe btl la org 2...
ntah pape...ade je yg xkena...
nympah ak da....silap2 hri bulan kne sumpah...
haa...amik kau...
wat saket hti ak lg...
da la wat2 innocent....gilee!!!!!!!
ade ke ptot....cehhhh....
lntk ko la kn....
ske hti ko la kn....
bkn ak nye hal pun....
so lntk.......
bye

17 Apr 2011

rindu...rindu...rindu...

kali ni sy juz msukkn pix tanpe byk cite....tjuk ats pun da ckup utk buat korg semue faham k...



 nurhidayana
 elena cheah
 nurhazwani
 nurhidayanti
 nur jihan nadiah
 siti afiqah
 vanisri perisamy
 lee li gin
and me......
nur farhana hanis...

p/s:lau ade sape2 yg bkenan kt salah sorg kwn2 sy ni silalah gtau sy ye....sy bley jd match maker...hahahaha...
opssss...tiada dalam gmbr adalah mangala rupini muniandy...(die ni susa nk tgkp pix,tlg tgkp bley...)

nyanyi jum!!