BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 Dec 2011

i love SHAL HOME CARE!!!


SHAL HOME CARE ini actually tempat yang menempatkan lebih kurang 70 orang penghuni yang mempunyai masalah mental...
so kami yang ditugaskan utk buat assignment untuk kursus psikologi sosial memilih untuk melaksanakan assignment kitorang dekat sini...
tempat die subhanallah aku cakap..
memang cantik dan tenang je...
even penghuni-penghuni dia mengalami masalah gangguan mental, tapi dorang baik sangat...peramah...sampai ada yang request nak menyanyi satu lagu untuk kitorang...
yang sorang lagi siap nyanyi sambil main gitar..(aku pun tak reti nak main gitar)
so i would like to say a very-very big thank to madam sheela (pengasas tempat kebajikan ini), penghuni-penghuni Shal Home Care, kakitangan-kakitangan, pakcik teksi, HAN dan IRFAN sebab sudi tolong kitorang menjayakan aktiviti-aktiviti yang tak seberapa tu..
thank sangat kat korang...
~ salute~
inilah dia HAN



gaya YB paling busy..hahaha

sorry sebab melangkah gambar...terus gambar dah nak balik je...
sebab gambar-gambar pesakit kami tak boleh nak publishkan...

alolololo...tomey la tuhh


puiiii.....muka ku huduh...

inilah dia MADAM SHEELA pengasas tempat ni...
gila kayalah dia...
sebulan habis RM100k kot...
salute


kononnya pose formal la...
nan hadoo

this is our group member...
credit to : irfan and han...(sebab tolong kitorang k)

kau pun nak jadi eagle kan...???

aku pun nak jugak...
tapi eagle yang sakit kaki...tak boleh terbang tinggi-tinggi..
hahaha

tunggu 'sayang' aku..
lama sangat nak menjemput kita balik....
aiiippp-aiipp

p/s: nanti sesiapa yang nak pergi sini....jum...aku bawakkan...

0 comments:

nyanyi jum!!