BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

28 Sep 2012

kami :)


4 Sep 2012

akhirnya!!!!

start dari bulan september tahun lepas...
lepas masing-masing sibuk dengan perkara yang nak diselesaikan untuk mendaftar ke universiti masing-masing...
sampai lah september tahun ni...
baru JUMPA balik...
fiuhhhhh.... banyaknya halangan dan cabaran nak jumpa dengan korang...
mungkin Allah sengaja melambatkan pertemuan antara kita bertiga untuk bagi kita cukup-cukup-cukup rindu antara satu sama lain... (kot..HAHA)

at last...jumpa jugak selepas banyak kali plan tak jadi...
nasib baiklah line clear je malam tu...
kalau tak mesti tak dapat jumpa lagi...

letak je punggun masing-masing atas kerusi...
masing-masing ada macam-macam cerita nak dikongsikan...
bab gelak kalah langsuir tu WAJIB ada ok...
HAHAHAHA...

gosip?? mesti lah ada... tapi tak ada mengata/kutuk orang ok...
kami budak baik-baik...
kalau ada pun duduk cakap benda-benda betul je...
(walaupun) HAHAHA...
rindu korang sangat

nyanyi jum!!