BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

22 Nov 2011

untuk dia.....harap anda boleh faham...:)


hate???love???friend???besties???

??????

menghitung hari.....

8 bulan yang aku rasakan cukup bahagia....
cukuplah 8 bulan....
:)

menghitung hari....detik demi detik....
masa kunanti apa kan ada.....
jalan cerita...kisah yang panjang....
menghitung hari....
padamkan saja....kobar asmaramu...
cinta putih itu takkan ada...
yang aku minta....tulus hatimu....
bukan puitis....
pergi saja....cintamu pergi....
bilang saja....pada semua....
biar semua....tahu adanya
diriku sendiri....

                                                         

9 Nov 2011

YA ALLAH ya tuhan ku....

why I should go through life like this ya allah ...
I beg that I bestowed a better life, happy and always happy ...

pizza hut!!!!!

seriously aku cakap...
aku dah malas nak story-morry ni...
so aku letak pictures je lah terus ok...
 aku kalau sampai pizza hut tak pandang pun kertas-kertas kejadah atas meja ni haa...
tapi adalah sorang ni yang sangat prihatin...
ambil kertas tu then keluarkan pen...
then zas-zus-zas-zus....
(dah macam budak-budak dia buat main pulak kertas tu...kertas tu kan ada game...so dah macam kanak-kanak ribena main game dalam tu)

 opppsss..wait-wait...
ni nak buat game dalam kertas ke nak pose ni????
 oleh sebab aku yang keluarkan duit on that day..
so haruslah tangkap gambar dengan bil....
orang perak kata 'mangko'
hahahaha

 alalalala...
habis semua benda yang ada tulis PIZZA HUT dia susunnya depan dia..
hahahahaha...

 pertama kalinya..
aku ambik gambar makanan sebelum aku makan...
selalunya dah makan separuh baru teringat nak amibik gambar..
huhuhuh...
najwa,najwa,gelojohh!!

 kitorang cute kan???
kan???
kan ke tak??

 once again najwa buat hal...
dah makan baru teringat nak ambik gambar..
hahaahah..



 tiba-tiba sesat gambar ice blended ni kan???
because of what??
sebab lepas melantak pizza hut..
boleh pulak kempunan ice blended...
padahal lepas keluar dari restaurant pizza hut tu teruk aku ngadu perut dah sendat lah...perut dah keraslah...



 time ni berhenti duduk kejap...
dah penat tawaf MIDVALLEY tu...
uissshhhh.....
tapi mana boleh duduk-duduk saje je...
of coz lah...
snap..snap..snap..

 (budak gemuk yang perasan macam lawa sangat nak posing tengah-tengah midvalley tu..hahaha)




 kami memang suka bergambar...
so jangan hairan kalau lepas ni asyik muka kami je yang menyempit dalam blog ni..
sekian..
hahahaha


saya yang semakin gemuk...

1 Nov 2011

oh yeahhhh!!!KLCC i love you!!

kenapalah tajuk aku makin hari aku rasa makin tak boleh blah rini???
hahahahah
biarlah...
blog aku kan??
aku nak cerita sikit pasal cuti hari rabu deepavali nalvatakam(entah betul ke entah..haha)...aku dengan 
KAK NURUL YANG COMEL(kan????ni dah penat-penat promote FB segala dalam blog ni,takkan taknak belanja apa-apa kot kak nurul???HAHA)
mula-mula sampai apa lagi...terus pergi beli tiket wayang..
takut habis la pulakkk..
al maklumlah...public holiday...nak-nak pulak dekat KLCC..
memang welaweyhhhh la....
after it done...so turn aku pulak menggelabah cari mesin ATM...sebabnya...duit dalam purse hanya ada 5 ringgit malaysia sahaja..
korang berani tak pergi KLCC dalam poket ada RM5???
hahahaha...
aku boleh je...
layannnnn!!!!!
wakakakaka....
after dah korek duit dekat mesin ATM tu...
kaki pun mulalah melangkah ke foodcourt....(oh man!!jangan tanya kenapa aku pergi foodcourt...dah tentu-tentu nak pergi memejalkan lagi lemak-lemak kat badan aku ni kan???)
after tawaf-tawaf foodcourt tu selepas enampulohlapankali (ok ini tipu) akhirnya............
jeng jeng jeng jengggggg!!!!
 ni lah kak nurul....
roomate saya yang sangat baik...

 najwa yang dah gemuk balik 
(bila masa pulak aku kurus ni...hahahaah)

 nampak tak selekeh pinggan tu kan??
kan???
dah makan separuh baru teringat nak ambil gambar..
cehhh..
nampak sangat laparnya..haha

 as usual...
my favourite spagetti meat ball bolognese...
dapppnyeerrr!!!!

 kak nurul punya...
spagetti meat ball marinara....
sedap jugak....
masam-masam sikit...


waffle with icecream+mix fruit....
lastnya buang saja....
tak sedap....
ish3...

.....................................................................................................
(diam-diam....nak makan)
......................................................................................................
ok go to the next agenda....
huhuhuhuh....
kan tadi aku cakap kitorang beli tiket wayang kan???
nak tahu movie apa kitorang tengok???
jeng jeng jeng jenggg.............
(jeng-jeng sesaja dari tadi)



nak tau apa jalan ceritanya???
haa...
senang je...
cari sinopsis sendiri...hahahahah


da bye....

bersama mereka!!!

sayang anda semua!!!!
we are one happy family!!!
muahhhhhhhhhhhhhhxxxxx

kan best??????

dulu............


sekarang....
aku pun tak pasti....
aku cuma nak katakan...
let's us make this thing clear.....
i had decide to let you go...(tu yang kau nak kan??)
so...
masing-masing buat haluan masing-masing....
bye MR.A...

p/s:nak usha mamat-mamat pandai dekat UM ni lah...
yang nak kat aku...hahahaah...
(ade ke??)

sembang dengan abang aku....(abanglah sangat kan???)

inilah abang aku.....hahahaahahahha
untuk view lagi clear...
bacalah dekat bawah ini...
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
TADAAA!!!!
 

nyanyi jum!!