BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30 Oct 2011

aku bebas!!!!

aku nak kutuk and mengata kau dekat sini lah..
kau dah tak boleh bukak blog aku..
sebab?????
aku da tukar url aku lah....
kau buat apa sebok nak stalk-stalk blog aku....
ada kau kesah pulak pasal aku kan mamat zaman batu..
cehhh..
sorry ter'mentoin' nama kau dekat sini...
opppppsssyyyy!!!
da

ada ke???

mungkin ini semua ada...
ye memang ada...
aku tak nafikan...
memang ada yang berjaya dalam cinta jarak jauh ni...
tapi bukan bagi aku....
aku dah mula rasa sangat-sangat annoying...
what ever lah!!!
bye..

p/s:aku tak pernah cakap yang cinta jarak jauh tu tak berjaya...
aku tak pernah juga cakap yang aku tak percaya cinta jarak jauh itu tidak wujud...
aku juga tak pernah cakap yang aku mengalami cinta jarak jauh...

28 Oct 2011

~bergambar bersama mereka yang tersayang~











23 Oct 2011

anthemis buat BBQ!!!oh yeahhh!!!

kan sebelum ni aku ada cerita pasal family kesayangan ku 'ANTHEMIS' right??
so ni sambungan nye..
kitorang kan menang..
so everybody decided to make a BBQ night to celebrate it...
menunya ayam panggang (of course lah kan...nama lagi BBQ),grill sausage,bihun goreng,keropok ikan+udang(oh god...aku termakan..and then gatal diseluruh muka) and banyak lagi lah makanannya....tak ingat dah aku...
aku turun-turun je on that night..budak-budak laki da penuh...
tengah mengadap arang....
tengah dorang feeling-feeling bakar ayam..sekali api naik walaweyhhhh...terbakor bulu hidung..hahahaha
so banyak pulak masa yang rugi semata-mata nak kawal balik api yang sangat mengganas tu...
tapi tak pe..
tu la yang dipanggilkan semangat bekerjasama....
 aku tukang tengok,tukang sebok,tukang buat bising,tukang makan je ye...
(bagus tak aku)..
hahahaha
 semua bawak lari ayam ke side lain...tak nak ayam hangus....la kunun....
 orang kuat merangkap orang kebal (kebal api)
da cukup tu nizam..
kau nak simbah berapa banyak air...
kang jadi BBQ air pulak....

21 Oct 2011

Cara Jawab Telefon Yang Betul 【ツ】

"Sebenarnye cara menjawab tepon yang kite amalkan adelah salah... dan kebanyakannye sama.. terpikir kah anda untuk menjawab dengan jawapan yang betul. Jadi di sini kite akan cube untuk menukarkan jawapannye (tak le korang boring sangat kalu jadi operator).

Soalan: haloo, may i speak to bedah please
Jawapan: maap. sini bukan balai polis.

Soalan: haloo, siapa di sana
Jawapan: ntah. saya kat sini, mane le saya tau sape kat sane..

Soalan: haloo, boleh saya bercakap ngan bapak awak
Jawapan: nak cakap cakap je ler. buat ape tanye saya.

Soalan: haloo, boleh sambungkan ke nombor 323
Jawapan: maap cik, nombor tak boleh disambung, hanye boleh dicampur.

Soalan: haloo, mak ade rumah
Jawapan: mak takde rumah. bapak ade pasal rumah ni bapak yang beli.

Soalan: haloo timah, buat ape tu
Jawapan: kan ke saya tengah bercakap ngan awak kat tepon ni..

Soalan: boleh saya bercakap ngan siti
Jawapan: maap. nombor yang anda dail tidak mahu memberikan perkhidmatannye... time kacih.

Soalan: haloo, tolong panggilkan samad. saya nak bercakap dengannye.
Jawapan: sila panggil sendiri.saya sibuk. maap

Soalan: halloo......
Jawapan: haloo. pusat sakit mental di sini. anda ingin mendaftar

Soalan: haloo, saya nak tumpang bertanya...
Jawapan: maap. ini bukan kaunter pertanyaan.

Soalan: haloo, betul ke ini nombor 3234412
Jawapan: sila dail sekali lagi. kalau saya masih menjawab betul le tu.

Soalan: assalammualaikum...
Jawapan: waalaikummussalam..(tupp..terus letak tepon. salam kite wajib jawab)

19 Oct 2011

❤ Girl's Language

If She Don't Text You :
- It's Because She's Waiting For You To Text Her

When She Walks Away From You Mad :
- Follow Her

When Shes Quiet :
- Ask Her What's Wrong

When She Ignores You :
- Give Her Your Attention

When She Pushes YOU AWAY :
- Pull Her BACK

When You See Her Crying :
- Wipe Her Tears & Ask What's Wrong

When She Says Go Away :
- Just Go Close To Her & Give Her Hug ❤

16 Oct 2011

jalan-jalan lagi..taknak lah..tukar...cuci-cuci mata...ok??

gambar ni sangat-sangat tidak memuaskan..
kerana tangan menggigil..
hehehehe...
ok letak pix lain...





jalan-jalan dengan kakak saya yang comel..!!!

akak aku sorang ni ada bawak motor ke UM ni..
so aku la tukang menyempit menumpang die kan..
(kata sayang adik kan)hahahaha...
so....alang-alang dah ada motor,jalan pun dah tau sikit-sikit..
ape lagi..
rempit lah...
pergi cari KFC...(kempunan KFC)
kesian tak aku??kalau dekat KK kau bising boring dengan KFC kan...
now u know rite???
how important fast food in ur daily life?
(ecehhhh...speaking london bagai..macam pandai sangat)
ok saya sedar siapa saya...
 comel tak kakak saya..(kena lah puji lebih-lebih sikit...boleh jalan lagi)
motif:nak kipas lah
 tyme ni aku tengah bengang...
sebab nak tunggu die masak pocketful sangat lama...
nasib tak saman je KFC cawangan ni..
huhhhh...
30minit kot untuk masak pocketful..
beragaklah sikit....
(ok...sila bertenang..hehehe)
 kakak saya teringin nak try benda ni..
ape yang tomyum-tomyum tu..
sekali hampeh!!!
ni muke hipokrit la ni..
tak sedap tapi wat sign bagus..apakah???

nyanyi jum!!