BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

23 Jan 2012

oh sudah sangat terlambat untuk update....

gambar ini diambil ketika cuti sem hari tu....
aku balik naik apa ye???
hahaha...
let's me announce to everyone....
jeng...jeng....jeng....
aku naik ETS....
ala electric train tu....
seriously memang first time aku naik ETS ni, so agak teruja.....
tambah-tambah pulak kawan aku salah/ 'ter' beli tiket GOLD....
yang di'tiket' tersebut tertulis dan tercatatnya ' MEALS ARE PROVIDE'....
my god... MEALS kot....
memang heaven....
setibanya aku dekat KL SENTRAL, kami agak rushing, sebab hanya tinggal bebrapa minit sebelum ketibaan kereta api tersebut....
rushing punya pasal, makanan untuk lapik perut pun tak beli....
so you guys can imagine, how my stomach condition.... ya allah.... sikit lagi nak kena GASTRIK je... adusss
........................

setelah berada didalam/diatas kereta api tersebut selama 30minit...
barulah ada akak (kununnye macam pramugari tu haa....) tanya apa makanan yang kami nak makan....
they provide3 types of meals on that day... there is nasi lemak ayam, spagetti and mee goreng...
for sure la me n my friend choose 'NASI LEMAK' right??
al-maklum la..... kelaparan....hahaha...
after order, kami pun tunggu la... tunggu... tunggu... tunggu....
sekali ni haa yang terhidang atas meja habaq hangg!!!
tu dia.......
nampak tak?? nampak tak???

sedapnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
pergghhh.... serious u ollsss.....
sedap gilerrr.....
rasa nak tambah satu lagi....
tapi perut dah kenyang....
uhuhuhuhu....

sampai je nasi lemak ni... kami pun lahap la.....
tanpa sebarang suara yang kedengaran kerana terlalu 'LAYAN'.............
hahaha...
....................................

memang unsangkarable la....
makanan dalam train boleh sesedap tu....
selalunya orang lain duk cerita, makanan dia cikai-cikai je....
sekali hambik hang....
hahaha....
ok la... i think that it for today....
maybe dalam sem ni aku akan kurang update entry-2 baru....
maybe jugak blog aku ni akan menjadi blog yang 'HAUNTED' maybe.... hahahaha
dan mungkin juga akan menjadi kilang menghasilkan sawang, habuk dan debu....
daa....

p/s: please don't miss me....


15 Jan 2012

han.....happy birthday lah!!!

video

13 Jan 2012

banyaknya dosaku kepada-Mu...


entah kenapa dan mengapa.....
akhir-akhir ni....
ada satu sudut yang terus-terusan berbisik kepadaku untuk aku 
berubah menjadi insan yang bertambah dan lebih baik dari sebelum-sebelumnya....
suara itu kadang-kala membuatkan aku rasa hiba, terhina dan malu dengan diri-sendiri....
aku sedar diri aku jahil tentang ISLAM...
aku akui aku bukan muslimah sejati....
aku akui aku masih terleka dibuai hidup yang penuh dengan duniawi....
subhanallah.......!!!!!
kau berikan aku hidayah-Mu.....
aku ingin menjadi hamba-Mu yang taat akan perintah-Mu....
menjadi anak yang solehah....
menjadi teman yang sejati....
amin ya rabbal alamin...... 

12 Jan 2012

saya sayang kawan-kawan saya!!!!


YA ALLAH YA TUHANKU....
kau berkatilah dan kau terangkan hati ku YA ALLAH untuk menerima apa sahaja yang aku pelajari.....
kau berkatilah aku dan rakan-rakan seperjuangan...
kau berkatilah kami sepanjang kami menuntut ilmu ini YA ALLAH....
kau luluskan kami dengan cemerlang dalam setiap peperiksaan yang kami akan tempuhi sepanjang emnunutut ilmu.....
kau kurniakanlah kami hubungan silaturahim yang kuat YA ALLAH....
aminnnn................


yeeahhh LULUS!!!!

7 Jan 2012

jelous!!!!


jelousnya aku...
haihhhhh!!!!
bila tengok orang kahwin, aku pun duk sibuk nak kahwin jugak...
bila tengok orang bertunang pun aku sibuk nak bertunang jugak...
bila tengok orang bercinta aku pun nak jugak....
bila tengok orang ber'dating' aku pun gatal nak jugak ber'dating'....
tapi kan....................
=
=
=
=
=
=
=
=
dengan siapa aku nak kahwin????
dengan siapa aku nak bertunang????
dengan siapa aku nak bercinta?????
dengan siapa aku nak ber'dating'???

dengan tiang elektrik boleh???
(boleh bha kalau kau!!!!)
hahahah....

ermmmmmm.......
teringinnya aku nak tahu or mimpi siap-siap....
siapalah bakal suami aku nanti....
ada ke???tak ada ke???kat syurga ke???
ermmm.....
E.N.O.U.G.H
itu semua kerja yang maha besar....
Allah s.w.t....


p/s: kita hanya merancang, ALLAH yang tentukan segalanya..... :-)

nak boyfriend/bakal suami yang macam ni seorang!!!

nyanyi jum!!