BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

16 Sep 2013

Assalamualaikum... akhirnya!!!

alhamdulillah... akhirnya aku dah ingat password blog ni...
Ya Allah, lama gila nak mengingat password blog ni...
sedih gila rasanya bila tak dapat mencoretkan suka duka dalam blog ni...
lagi sedih, bila just boleh baca entry-2 lama, tapi tak boleh nak sign in...
kisahnya laptop ni pergi format sebab hantar repair...
ada problem sikit pada harddisk dia...
so malam ni kononnya nak remove semua yang ada dalam lappy ni, sbb nak hantar lappy ni format lagi sekali...
ada masalah pada firewall pulak...
entah berapa juta pulak habis mengformat ni...
haritu yela free, pasal still ada warranty...
ni warranty dah habis...
jawapannya kena minta ibu masukkan duit bebanyak la bulan ni...
maaf ibu ayah... terpaksa... nak mintak serious banyak duit bulan ni...
nak beli buku kaunseling tu... kitab Abnormal katanya...
harganya rm200++...
sobsobsobs...
serba salah gila rasanya bila minta duit banyak-2 dekat parents

0 comments:

nyanyi jum!!